b.v. ’t Witte Paard Driebanden

Biljartvereniging 't Witte Paard Driebanden


 

De driebanden-afdeling van b.v. ’t Witte Paard speelt vanaf 2018  ook op de donderdag-avond. Een 12-tal leden, spelend in de speelsterkte van 0.200 tot 0.800 proberen hier elkaar onderling af te troeven met het maken van de mooiste driebander. De ooh’s en aaahh’s zijn hier dan ook niet van de lucht. Ook het geknipper van de vingers vormt een subtiel onderdeel van deze avond.

De wedstrijdleiding is deze avond in handen van Coos Bos. Deze duizendpoot probeert het altijd het een ieder naar de zin te maken, want ja, de een komt iets later, de ander moet weer iets vroeger weg, u kent dit wel. Nog nooit is dit een probleem geweest. Ook hier worden op een clubavond een 15-tal partijen verspeeld. Iedereen minimaal twee partijen laten verspelen is ook hier het motto.
Gezelligheid is op zo’n clubavond de hoofdzaak.

De driebanders samen met de libristen, zo wordt de jaarlijkse nieuwjaarsavond gehouden De dan genuttigde etenswaren en de heerlijke drankjes plegen een regelrechte aanval op het budget van de penningmeester. Wat die niet allemaal kan doen van die 8 euro contributie per maand, onvoorstelbaar !!!!

Bent u ook die t.v. zat? Kom dan eens een avondje driebanden. U zult er geen spijt van krijgen.
Tot ziens.

Inlichtingen ? 0174 – 248102